Varumärken

Nyhetsbrev

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

Nätbanker:

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.


Betalning

Följande nätbanker kan användas för betalning: Nordea, OP, Danske Bank, LokalTapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia, S-Pankki.

 

Leverans


Vår standardfrakt inom Finland, Sverige och Åland är 3,90€ och då får du snabb leverans (oftast dagen efter). Du får fraktfritt på din beställning om ordervärdet överstiger 60€.

 

Priser


Alla priser innehåller mervärdesskatt 24%.

 

Returnering


Om den mottagna produkten är defekt eller felaktig så måste en anmälan om detta skickas till oss inom 14 dagar från mottagningens datum. I anmälan skall det också framkomma om kunden önskar en ny produkt eller pengarna tillbaka.


Kunden har också 14 dagars ångerrätt för felfria produkter som inte är öppnade. Vid utnyttjande av ångerrätten står kunden för returkostnader.

Returneringsadress:

Cosmetique Salon
Pb 103 
68601 Jakobstad 


Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0,00 €
Totalt 0,00 €

Checka ut