Tuotemerkit

Uutiskirje

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Maksaminen

Voit maksaa tilauksesi seuraavien verkkopankkien kautta: Nordea, OP, Danske Bank, LokalTapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia, S-Pankki.


Toimitus

Toimitusmaksu Suomeen, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle on 3,90 euroa, ja toimitamme tilauksen useimmiten jo seuraavana päivänä. Yli 60 euron tilauksista emme laskuta toimituskuluja.


Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

 

Palauttaminen

Jos vastaanotettu tuote on viallinen tai virheellinen on asiakkaan tehtävä ilmoitus tästä meille 14 päivän sisällä vastaanottopäivästä. Asiakkaan on myös ilmoitettava haluaako asiakas uuden tuotteen tilalle vai rahat takaisin.

 

Asiakkaalla on myös 14 vuorokauden peruuttamisoikeus virheettömille tuotteille, tämä peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske avattuja kosmetiikkatuotepakkauksia. Asiakas maksaa palautuskulut.

Palautusosoite:

Cosmetique Salon
Pl 103
68601 Pietarsaari


Ostoskori  

Ei tuotteita

Toimitus 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Kassalle